25 Ekim 2015 Pazar

En Üstün Yaşlanma Karşıtı Krem: Anew


Merhaba Hanımlar.. Bugün sizlere Avon'un Anew serisinden Ultimate Supreme kremini tanıtacağım. Bu krem cilt yaşı 45 ve daha üzeri olan hanımlara uygun bir kremdir. İçerisinde Tayland'a özgü siyah inci bulunur.

Hasar görmüş bir cildiniz varsa altın mineralleri özleri ile geliştirilmiş bu kremi mutlaka denemeniz gerekiyor. 2 hafta içerisinde gözle görülür derece de yüz hatlarını belirginleştirir ve derin kırışıklık görünümünde etkili olur.

Ben 45 yaşındayım bu kremi 10 gündür kullanıyorum. Yüzümde esneklik oranı fazlayken giderek sıkılaştırmaya başladı ve yüzümdeki lekelere iyi gelerek azalttı. Yüz hatlarınızı daha çok ortaya çıkaran Anew Ultımate Supreme herkesin bir numaralı kremi olmaya aday.

Fiyat olarakta indirime girmiş bulunmakta 62,00 Tl yerine 34,95 tl olarak satın alabilirsiniz. Ürün 50 ml.'dir. Gece ve gündüz olarak günde 2 defa kullanmanız gerekir. Gündüz kullanıldığı zaman güneş koruma etkisi olmadığı için krem sürüldükten 5 dakika sonra güneş koruması sürülmelidir.

Düzenli olarak kullanıldığınız zaman sizlerde etkisini görmeye başlayacaksınız hanımlar. Daha genç görünmek sizlerin elinde. Yüzümüzü daha genç bir görünüme kavuşturmak için bir adım ötenizdeki Anew Ultımate Supreme'yi almayı unutmayın ☺️


Avon'da devrim ONLİNE kayıt olup sizde Avon ailemizde yerinizi alabilirsiniz
ONLİNE KAYIT İÇİN TEMSİLCİ NUMARAM: 03990042
E-mail: g.beden@hotmail.com
https://kozmetik.avon.com.tr/magaza/gulbedensalci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder